Футболисти на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София играха един срещу друг в Латинска Америка(ВИДЕО)

0
- -

Мартиника победи Гваделупа като гост с минималното 1:0 като гост в мач от третия кръг на Група АА от Лигата на нациите на КОНКАКАФ, а в срещата участие взеха трима футболисти от родната Първа Лига.

За отбора-победител със силни 90 минути дебютира левият бек на ЦСКА 1948 Том Рапнуи, а 73 минути игра крилото на Славия Карл Фабиен. Нападателят на ЦСКА-София Матиас Фаетон бе цял мач на терена за Гваделупа.

Единственото попадение падна в заключителните етапи от срещата. В 86-ата минута се разписа капитанът на Мартиника Брайтон Лабо, който от около точката на дузпата засече пас от десния фланг на Микаел Бирон и прати топката в долния ляв ъгъл за 0:1.

С успеха Мартиника успя да изпревари Гваделупа на четвъртото място във временното класиране с актив от четири точки, на една пред опонента си. Двата тима ще се изправят един срещу друг още веднъж в тази пауза – на 16 октомври с 3:00 часа българско време.

Освен Рапнуи, и друг футболист на ЦСКА 1948 бе зает в паузата за националните отбори, но на друг континент. Централният защитник на „червените“ Райън Бидунга изигра цял мач при тежката загуба на Република Конго с 0:5 като гост на Република Южна Африка от квалификациите за Купата на Африканските нации.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments