Най-титулуваният клуб в Африка се прицели в новата звезда на Левски

0
mustafa sangare
Снимка: levski.bg
- -

Левски може да се раздели с голмайстора си Мустафа Сангаре още през януари. Интерес към французина има от Ал Ахли Кайро, твърди egypttelegraph.

„Журналистът Халед Ал-Гандур разкри, че Ал Ахли обмисля да предложи договор на Мустафа Сангаре, играч на българския отбор Левски София.

Ал-Гандур обясни по време на предаването си по канала Al-Mehwar, че Ал Ахли работи усилено в момента, за да подпише с нов чуждестранен нападател и е осъществена комуникация между клуба и агента на Сангаре. Досега не са водени преки преговори с играча.

Той добави, че Ал Ахли все още не е направил официално предложение за подпис със Сангаре и че случилото се е просто тест за определяне на позицията на играча, ако Ал Ахли реши да го подпише.

Прави впечатление, че 25-годишният Сангаре участва в 11 мача този сезон, в които отбеляза 5 гола и асистира за 2 гола с фланелката на българския Левски София.

Пазарната стойност на Синджари е около 200 000 евро, според уебсайта Transfer Market, който е специализиран в сделките с трансфери на играчи.

Българският отбор Левски София подписа със Сангаре през лятото на 2024 г., а договорът му трябва да изтече на 30 юни 2027 г.

През цялата си кариера Мустафа Синджари участва в 86 мача, като успя да вкара 26 гола и асистира на 8 други в различните клубове, в които е играл, с общо 34 голмайсторски приноса“, пише egypttelegraph.com.

Ал Ахли Кайро е най-титулуваният клуб в Африка. Отборът има цели 122 отличия.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments