Акрапович извежда Хебър за първа тренировка

0
bruno akrapovich 7
- -

Очаква се днес Бруно Акрапович да проведе първата си тренировка в Хебър. Босненският специалист вчера се срещна с ръководството на клуба и уточни последните детайли по договора си. Задачата му е да спаси Хебър от изпадане във Втора лига.

Акрапович ще бъде вторият треньор на „зелените“ през този сезон. През лятото начело застана Веселин Великов, който смени на поста Любо Пенев, но лошите резултати принудиха шефовете да потърсят нов вариант. До момента Хебър има само една победа и четири равенства. Със 7 точки отборът крета на последно място в елита и перспективата е отново да се бори за оцеляване, както бе и през миналия сезон.

През изминалите дни се появиха информации, че е възможно Акрапович да се отметне от договорката с Хебър и да се завърне в пловдивския Локомотив, с който постигна най-големите си успехи в българския футбол. В няколко медийни изяви босненецът говореше непрекъснато за ситуацията на „Лауга“ и отношенията си с Христо Крушарски. Ситуацията в Локо обаче не позволява да се водят преговори с когото и да е за нов треньор. Собственикът Христо Крушарски е спрял финансирането, клубът няма и спортен директор, а Христо Златински води тренировките на добра воля.

Дебютът на Акрапович ще бъде срещу Черно море във Варна, но и следващите три мача от Първа лига за Хебър няма да са никак леки – домакинство на Крумовград, гостуване на Лудогорец и домакинство на ЦСКА 1948./ „Мач Телеграф“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments