Стефан Трайков разкри състоянието на сина си и заяви: Това е опит за убийство!

0
- -

Футболистът на Добруджа – Стефан Трайков – бе намушкан с нож в центъра на Добрич. Инцидентът с 19-годишния младеж става на 12 октомври. Той е намушкан в областта на ребрата. Извършителите са 23-годишен познат на полицията, както и 30-годишен криминално проявен, който се е укрил и е задържан след две денонощия.

„Стефан е добре, благодаря на всички, които се интересуват за неговото състояние“, обяви баща му Стефан Трайков.

„Бъдете сигурни, че ще се постарае да се завърне по-силен. Това не трябваше да се случва, но за съжаление е попаднал в неправилното време, на неправилното място“, коментира Трайков за „Мач Телеграф“.

„Не мога да си обясня обаче действията на тези хора. Като искаш да се биеш – направи го като мъж. Един от тях е на 30 години! Както се казва – може да му е баща!“, продължи бившият играч на Черноморец. Той игра футбол доскоро в редиците на Ювентус Малчика, а в момента е учител в родния си град – Свищов.

„Надявам се, че извършителите ще си получат заслуженото. Това е опит за убийство. Призовавам обаче всички да бъдем по-добри и смирени, особено в отношения един към друг“, завърши Трайков.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments