Шеф на Локо (Сф) напусна, става изпълнителен директор на Марек

0
ivo pargov
- -

Иво Паргов напусна Локо Сф. Преди дни договорът му с червено-черните е бил прекратен документално, съобщава „Тема Спорт“. Той бе шеф на школата на столичните железничари от възраждането на клуба през 2015 година и спомогна за изграждането на изкуствения терен до стадион „Локомотив“. Двете страни приключват отношенията си приятелски.

Както е известно, за директор на академията в „Надежда“ бе назначен Христо Марашлиев, а преди дни Ратко Достанич бе представен за главен методист/главен треньор. Двамата ще работят съвместно за издигането на ДЮШ на Локо Сф.

Иво Паргов обаче няма да остане дълго без работа. Очаква се той да бъде обявен за изпълнителен директор на Марек. Там неговият баща – легендата Сашо Паргов в момента е президент, а Милен Лахчев – спортен директор.

Вчера Иво Паргов имаше среща с кмета на Дупница относно клуба представянето на тима, който остана без старши треньор. Както е известно, заради поредица слаби резултати Анатоли Нанков бе освободен във вторник. Марек отпадна от Кюстендил в предварителния кръг за Купата на България и това наклони везните.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments