Защо Мечо беше забравен за националния?

0
spartak varna ahmed ahmedov
Снимка: instagram.com/fcspartakvarna1918
- -

Феновете на Спартак Вн се питат в социалните мрежи защо селекционерът Илиан Илиев изненадващо не повика Ахмед Ахмедов в националния отбор за мачовете с Люксембург и Северна Ирландия, в които, естествено, не вкарахме гол. Както е известно, Мечо беше в групата за предишните два мача – 0:0 с Беларус и 1:0 срещу Северна Ирландия, като влезе като резерва и в двете срещи. Тогава, при тези успешни резултати, Ахмедов беше предпочетен от Илиан Илиев пред Георги Минчев, който дори и не записа секунда игра.

Изненадващо обаче изведнъж Ахмедов, който продължи да бележи в Първа лига и е голмайстор с 8 попадения, не попадна в състава за изминалите две срещи с Люксембург и Северна Ирландия. И това породи съмнения сред феновете на Спартак Вн, че Ахмедов може да е отпаднал от националния тим заради освиркванията, които привържениците на „соколите“ отправиха към Илиан Илиев на дербито със Спартак, спечелено с 2:0 от „моряците“. Тогава в един момент от мача дори Илиан напусна треньорската си зона и отиде да се разправя с няколко привърженика на „соколите“. И точно това се питат феновете на Спартак – дали всъщност треньорът на градския съперник е „забравил“ да повика Мечо заради въпросната случка.

Факт е, че останахме без класически централен нападател за злощастния двубой със Северна Ирландия, защото Алекс Колев, който висеше с картон, го получи срещу Люксембург и в Белфаст излязохме с фалшивата, ама наистина фалшива деветка – Мартин Минчев, който е юноша на Черно море./ „Мач Телеграф“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments