„Синя“ легенда: Левски е гладен за титли и трябва да използва този момент! Промяната на кръговете беше изцяло в полза на ЦСКА

0
petar petrov
Кадър: sectorbvideo
- -

Легендата на Левски – Петър Петров – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за срещата с ЦСКА-София. Той посочи кое ще е ключовото и как „сините“ ще спечелят този двубой.

„Цялата „синя“ общност се надяваме Левски да победи в този мач. Имаме предимство, защото сме по-обигран отбор. Играем добре, с изключение на последните няколко мача, когато се представихме под нивото си. При всички положения ще бъде интересно. ЦСКА е пълен с много нови футболисти. Не са се сработили и последната загуба от Септември Сф е показателна. Никой не очакваше това. Те имат проблеми, но това е дерби и този, който е по-мобилизиран и излезе с повече желание, ще спечели. Моментната форма много пъти не е била фактор. Левски влиза като фаворит, но това може да изиграе лоша шега на всички. ЦСКА са назад в класирането и нямат какво да губят. Те могат само да спечелят, но Левски ще се бори през този сезон и за титлата и за Купата на България и има какво да губи. Това задължава всички играчи на Станислав Генчев да спечелят мача. Друг, освен нас, няма да може да се противопостави на Лудогорец през този сезон. Битката за титлата минава през успех в мача срещу ЦСКА“, започна Петров.

„Този мач се печели със сърце. Отборът с по-голяма спортна злоба в редиците си взима трите точки. Феновете са зад отбора и Левски има всички предпоставки да спечели. Не бива да се влиза лежерно в този двубой. На мнение съм, че откакто Левски играе с двама нападатели в лицето на Сангаре и Алекс Колев, нещата в предни позиции не се получават толкова добре, колкото искаме всички. Не знам дали сега Сангape ще стартира титуляр. Получи се спад в неговата форма. Не е толкова ефективен. При положение, че на пейката има 5-6 равностойни играчи може да се стигне и до промяна. Сега всичко е по-добре от миналата година и това е един шанс да се намесим в борбата за титлата. Левски е гладен за титли и трябва да използва този момент. Генчев разполага с по-качествени играчи от миналата година. Паузата и промяната на кръговете беше изцяло в полза на ЦСКА. За един месец ще са се сработили повече техните играчи. Надявам се Левски да излезе и да спечели!“, завърши легендата на „сините“.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments