Ултрас Левски: Утре на мача ще има един господар! Имаше скандално предварително взето решение

0
- -

Феновете на Левски от фракцията „Ултрас Левски“ публикуваха изявление на страницата си във „Фейсбук“ относно предстоящото дерби с ЦСКА-София. Ето какво написаха „сините“ привърженици:

16,916! Толкова билети бяха отпуснати на привържениците на Левски и ден преди мача свободните билети са НУЛА. Поклон пред нейно Величество – Синята Публика!

Във връзка с проведени разговори между отговорните за провеждането на мача институции, клубове и привърженици, се взе следното решение. С оглед “опазване на общественият ред” в началото бе съобщено, че буферната зона ще бъде до средата на Сектор А, което само по себе си бе скандално предварително взето решение и лишаваше над 2500 сини привърженици от възможността да заемат своите места в Сектор А. След проведени разговори се постигна съгласие за отварянето на целия капацитет на Сектора, с условието нашата организация да заеме места в блок 14 в Сектор А на стадион “Васил Левски”. Ние ще спазим дадената дума, но трябва да припомним на отговорните за охраната на мача институции, че футбола е създаден за феновете и ограничаването на бройката на зрителите, вместо изпълнение на задачите по охрана, е измиване на ръце и прехвърляне на отговорности.

Утре на мача ще има един господар и това ще бъде Публиката на Левски! От първата до последната минута. 17 000 гърла като едно! 17 000 сърца в едно!

Само Левски и тесни стадиони

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments