Стана ясно какво е състоянието на трио „сини“ титуляри и ще могат ли да играят срещу ЦСКА-София

0
levski aleksandar kolev kristian dimitrov
Снимка: levski.bg
- -

Старши треньорът на Левски – Станислав Генчев – разкри какво е състоянието на трима от титулярните футболисти – Кристиан Макун, Кристиан Димитров и Александър Колев. Националът на Венецуела има травма и днес ще се решава за участието му в мача с ЦСКА-София. Димитров от сряда тренира наравно със съотборниците и ще бъде на линия за срещата. При голмайстора пък е нямало здравословен проблем, а е била натрупана умора и затова е получил допълнителна почивка.

„Макун е усетил проблеми в адукторите и затова не е играл в последния мач на Венецуела. Днес ще направи първа тренировка с нас, ще дойда малко по-рано на стадиона, ще видим какво е състоянието му и ще можем ли да го използваме. Бачев се върна с проблем в глезена. Другите национали са добре.

Кристиан Димитров от сряда тренира наравно със съотборниците си. Засега няма индикации, че ще пропусне утрешния мач. Алекс Колев го бях пуснал 3 дни в почивка след мачовете за националния отбор, тъй като той и лятото нямаше почивка. На него му дойдоха и повече мачовете. Затова и направи този фал срещу Люксембург, за който му казах, че съдията го пожали и е чист червен картон – видя се, че малко поизнервен от това нещо. Затова му дадохме почивка. Виждам сега, че е в добро настроение и очаква мача с нетърпение“, сподели Генчев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments