Монтана изтърва Пирин в добавеното време

0
montana
- -

Монтана п Пирин завършиха наравно  1:1  в дербито на Втора лига. Домакините влязоха в двубоя с две поредни победи над Несебър и Лудогорец II, докато в предишния кръг гостите от Благоевград  допуснаха изненадваща домакинска загуба с 0:5 от дублиращия тим на ЦСКА 1948, която бе и първа за тях в първенството.pirin fenove

Срещата започна равностойно и така бе до 19-ата минута, в която домакините откриха резултата. Вълчев пробва да изчисти, но изрита топката нагоре в собственото си наказателно поле. Бодуров влезе в единоборство с противник, но при единоборството удари топката с ръка, а реферът Тодор Киров не се поколеба да отсъди дузпа. С изпълнението се нагърби Буров, който отбеляза с шут по земя в центъра на вратата.

В 36-ата минута Ежике се озова сам срещу вратаря след единоборство с Бодуров, но атаката бе спряна от съдията заради нарушение на нападателя срещу своя опонент.

Секунди след началото на втората част Буров шутира от границата на наказателното поле, но високо над вратата. В 50-ата минута и Коуакоу завърши атака на монтанчани с удар от дистанция в аут.

Монтана създаде още една суматоха в 81-ата миута след пробив на резервата Минков. Костов плонжира и изби острото центриране по земя, но стражът на гостите извади късмет, че не прати топката в краката на противников състезател.

Само 120 секунди по-късно Монтана като по чудо не вара втори гол. Това можеше да стори Цеков, но резервата на домакините стреля от пет метра в аут, засичайки от въздуха отлично центриране отдясно.

В последните секунди Дюлгеров реализира за Пирин и успя да донесе точката за орлетата.trenchev

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments