Наставникът на Локо ГО: Мачът с Ловеч е идеална възможност да се извиним на феновете!

0
- -

Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Лъчезар Русев обяви пред Football24.bg, че предстоящият мач с Ловеч е идеален момент отборът да се върне към победите.

Утре от 16:00 часа новакът приема ловчанлии на свой терен и се очаква да получи отново доста добра подкрепа от местните фенове, които са доказали своята лоялност през годините.

„Утрешният мач с Ловеч се явява сблъсък, който задължително трябва да бъде спечелен от нас, за да излезем от кризата в която се намираме. Имаме нашите кадрови проблеми с много контузии, но мисля, че този мач е идеален момент да се върнем към победите. Разделихме се по взаимно съгласие с нападателя Бадара, така че той вече не е част от нашия отбор.

„Отпадането от Саяна бе разочароващо, но ще можем да се извиним на феновете ни у дома срещу Ловеч, надявам се. Оптимисти сме, че този мач ще се развие добре за нас, защото противникът е както се казва от нашата черга“, обяви Русев пред нашата трибуна.

„Бяхме в добра серия, но последните мачове не бяха добри за нас. Със сигурност отпадането от Купата бе много неприятен момент, особено когато имахме и аванс в резултата срещу Саяна, но всичко това е зад гърба ни. Вярвам, че с помощта на нашите фенове ще успеем да преодолеем Ловеч“.

„Мисля, че в тази група повечето отбори са доста изравнени и се видя, че всеки може да победи всеки. Нашата цел е да се утвърдим за нея през този сезон и разбира се, че вярваме, че в края на кампанията ще се спасим и ще останем във Втора лига“.

„Надяваме се на солидна фенска подкрепа утре срещу Ловеч и нашите фенове отново да бъдат зад нас, както са винаги, и да ни подкрепят“.

Боби Галчев блести с два гола за ветераните на Пирин Рз

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments