Домовчийски: Дано Левски победи! Ключово е „сините“ играчи да се отърсят от напрежението

0
Снимка: levski.bg
- -

Бившият нападател на Левски – Валери Домовчийски – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща с ЦСКА-София. Той е на мнение, че този отбор, който се възползва по-добре от грешките на противника, ще е победител и се надява това да са „сините“.

„Силно се надявам Левски да успее да надделее в този двубой. В последно време „сините“ показват по-добри игри, но всеки знае, че в този мач няма значение в каква моментна форма и състояние си. Няма как да има фаворит в такова дерби с такъв заряд. Мисля, че концентрацията и спокойствието ще са ключови в този двубой. Ключово е играчите на Левски да се отърсят от напрежението. Футболистите трябва да покажат това, на което са способни. Трябва да се раздадат на 100%, за да стигнат до трите точки и да разкрият своя потенциал и възможности. В крайна сметка този, който се възползва по-добре от грешките на противника и има повече шансове и късмет, ще спечели. Дано това да е Левски! Надявам се играчите на Станислав Генчев да покажат необходимата агресия и да зарадват „сините“ фенове, които отново ще са зад отбора, както е било винаги. Какъвто и стил да изповядва един отбор, знаем, че когато има мач между Левски и ЦСКА това не е от толкова голямо значение. Понякога, дори и да си по-силен, може да загубиш в този двубой“, започна Домовчийски.

„Предвид това, че и двата тима загубиха последните си срещи, може би паузата дойде навреме за тях. Със сигурност и в двата лагера са си взели поуките. Направили са необходимите анализи и ще гледат тези грешки да не ги повтарят. Ще се стараят да подобрят представянето си и нещата, които са им липсвали в тези два мача. В предстоящите срещи мисля, че тези грешки няма да бъдат допускани. Предполагам, че и Левски, и ЦСКА ще изглеждат по-добре след тази пауза. Не мога да кажа дали размяната на кръговете е от полза за някой. Щом така са преценили, явно е трябвало да стане така. Важното е в крайна сметка да стане един хубав мач и стадионът да е пълен. Дано стане зрелище за феновете и те да останат доволни от представянето на своите любимци. Силно се надявам да видим мач с много футболни достойнства и дано Левски да излезе краен победител“, заяви бившият нападател и любимец на .сините“.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments