Електричката: Дербито ще е равностойно! Дано не говорим за съдийски грешки след края му

0
0407 lwga1
- -

Бившият футболист на Левски и ЦСКА – Здравко Лазаров – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за дербито между „сините“ и ЦСКА-София. Той се надява да няма съдийски грешки, за които да се говори дълго след двубоя.

„В този мач няма как да се говори за фаворит, независимо от класирането. В това дерби няма значение моментната форма на двата отбора. И двата тима трябва да излязат и да дадат всичко от себе си. Според мен ще е равностойна срещата. Радващо е, че двата отбора са водени от млади и добри специалисти. Ще бъде тактическо надлъгване“, започна той.

„Този мач се печели с много агресия и много сърце. Този, който е по-агресивен и настоятелен, ще успее да си тръгне с трите точки. В последните години се вижда, че агресията е ключова в този двубой. Играчите трябва да излязат и да се раздадат на максимум. Атмосферата на стадион „Васил Левски“ ще бъде наелектризираща. И Левски, и ЦСКА допуснаха поражения в последната си среща. Сега трябва да излязат за победата, за да се реваншират на своите привърженици. Загубата на „червените“ от Септември Сф е много изненадваща. Колкото до поражението на „сините“ от Ботев Пд, може да се приеме далеч по-нормално. Левски трудно играе срещу „жълто-черните“. Тази година Ботев Пд са добър отбор и не е случайно, че се движат добре в първенството и класирането. Много по-неочаквано беше ЦСКА да загуби от Септември Сф. Дано сега, по време на паузата и двата отбора да са си взели поуките и да са тренирали добре. Дано стане един хубав мач и този, който е по-добър, да победи. Дано не говорим за съдийски грешки след края му и да видим много футболни достойнства“, продължи Лазаров.

„Не мога да кажа дали е било правилно кръговете да се разменят. Щом са го направили, така е трябвало. Нямаше как да се играе мачът на националния стадион, защото имаше концерти. От дълги години вече дербито между Левски и ЦСКА се провежда само на „Васил Левски“ и ето, че и сега ще е така“, завърши Електричката.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments