Първо дерби за новата „червена“ власт

0
cska otbor
Снимка: cska.bg
- -

Съботният сблъсък с Левски ще е знаков, защото се явява първото дерби срещу Левски за новата власт в ЦСКА-София. Припомняме, че часове след победата с 3:1 в последния мач със сините на 27 април бившият собственик на армейците Гриша Ганчев изненадващо публикува равносметка от шампионатните мачове с големия съперник по време на управлението си в Борисовата градина.

„ТОЛКОВА ЗА 8 ГОДИНИ. Изиграни 26 мача, 11 победи за ЦСКА, 11 равни мача, 4 победи за ТЯХ!“, написа бизнесменът в социалните мрежи, а на 30 април беше официализирана новината, че неговите акции са преминали в ръцете на тогавашния съсобственик „Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука“. През лятото фондацията придоби и дяловете на Христо Стоичков, като понастоящем е едноличен собственик на ЦСКА-София.

„Преходът“ в Борисовата градина не преминава никак леко, като от официалното оттегляне на Гриша Ганчев насам тимът има едва 3 победи, 2 равенства и цели 11 загуби във всички турнири. Това доведе до първите големи решения на новия бос, който ангажира Александър Томаш за старши треньор и Радослав Златков за изпълнителен директор. Новият шеф ще бъде в сектор В в компанията на Димитър Пенев и Джони Велинов в събота. Край тъчлинията пък Томаш ще трябва да продължи позитивната линия срещу Левски./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments