Кокала: Вредно е 80% чужденци да има в дербито! Левски ще бие!

0
- -

Емил Велев-Кокала изказа пред Дарик радио очакванията си от дербито между „сините“ и ЦСКА-София на Националния стадион „Васил Левски“.

„Има доста чужденци в двата отбора, не знам дали те изцяло разбират важността на този мач, който не е само за точки, а и за имидж и самочувствие. Винаги когато биеш противника е хубаво. Смятам, че Левски ще победи, дано да не подценят отбора на ЦСКА, защото имат не лоши играчи. Ако треньорът ги нареди добре, могат да се противопоставят, но до някаква степен, защото Левски ще победи“, коментира Емил Велев.

„Винаги е хубаво да пресираш противника и да го „мачкаш“ по целия терен. Отделно с качествата, които футболистите на Левски притежават, да бъдат отбелязани головете. Прогнозата за мача ми е 3:1 за Левски, головете ще вкарат Марин Петков и Алекс Колев“, каза още той.

„Националният стадион става само за концерти. Теренът може да е добър, но стадионът не става за футбол“, отсече Кокала.

„Винаги, когато сме загрявали пред пълните трибуни преди мача, сме излизали с висок адреналин и сме искали мачът да започне веднага и да победим противника. Това ни е била мотивацията и целта“, заяви Велев.

„За мен е вредно за българския футбол да има 80% чужденци в мача“, коментира той.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments