Септември се върна към победите

0
septemvri simitli
- -

Септември Симитли победи Витоша Бистрица с 2:1 в мач от ХIII-ия кръг на  Югозападната Трета лига играна на стадиона в село Крупник,заради ремонтните дейности на този в Симитли. Победата бе от много голямо значение за отборът на Септември.

В 10-та минута на мача неостаряващият  Деян Христов отбеляза гол с глава от корнер, като даде преднина на гостите за 0:1. Домакините  реагираха ,като Красимир Великов удари страничния стълб на вратаря на гостите от Бистрица.

В 25-та минута на мача Тодор Траянов подаде топката към  непокрития в наказателното поле Ивайло Иванов – Папен, като опитния футболист не сгреши и изравни резултата.

Последваха още няколко чисти положения пред вратата на гостите, но така и не се стигна до гол. Двата отбора се отдеглиха на почивката при резултат 1:1.

Второто полувреме гостите натиснаха, но добре подредената защита на Септември се справи и в 55-та минута на мача след добро поръсване на Иван Георгиев към Росен Петров, който от своя страна плъзна технично топката покрай вратаря на гостите от Бистрица за крайното 2:1.

Септември Симитли в следващия кръг гостува на Рилски спортист, а Витоша Бистрица приема дубъла на Пирин Благоевград.

Вихрен обърна Оборище в Сандански

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments