Левски: И конкурентите ни знаят, че феновете ни са без конкуренция! Пример за джентълменство, спортсменство и европейско поведение! Пример за подражание!

0
levski fenove
Снимка: levski.bg
- -

Левски отново благодари на своите привърженици за подкрепата по време на дербито ЦСКА-София, спечелено с 1:0. От „Герена“ акцентираха и върху това, че „сините“ фенове спазиха обещанието си и не изстреляха нито една сигнална ракета, както и не възпламениха нито една бомбичка. Ето какво написаха от „Герена“:

Поклон до земята за всички „сини“ фенове, които изпълниха до краен предел нашите сектори на Националния стадион в съботния следобед срещу „ЦСКА-София“.

Това, че публиката на „Левски“ няма конкуренция в България, го знаят много добре дори конкурентите ни. Вие отново бяхте истинският 12-ти играч, който до последно даваше криле и буквално буташе отбора към заслужената победа.

Публиката на „Левски“ обаче е пример и за джентълменство, спортсменство и европейско поведение! Пример за подражание!

Благодарим Ви, че от секторите ни не бе изстреляна нито една сигнална ракета, не бе възпламенена нито една бомба или каквото и да било друго пиротехническо средство, което може да представлява заплаха за здравето на зрителите на стадиона.

Благодарим Ви, че спазихте мъжката си дума и помогнахте този двубой да бъде празник, а не война.

За останалото е ясно. Публиката на „Левски“ печели винаги битката извън терена. А когато подкрепата е каквато беше в събота, отборът също много трудно може да постигне нещо различно от победа на терена.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments