Майкъла: 1000-процентова дузпа за ЦСКА и червен картон за Купър!

0
georgi iliev maikala
- -

Славният бивш футболист на ЦСКА – Георги Илиев – сподели мнението си за загубата на ЦСКА-София от Левски с 0:1.

„Аз бях направил едно изказване преди мача, че не трябва да играят българи за ЦСКА в този мач, за да не загубят. В момента, в който пуснаха двама българи, ни вкараха гол. Просто на този етап това са възможностите на тези играчи“, заяви Илиев пред БНТ.

„Съдията, за мен, 1000%-а дузпа за ЦСКА не даде. Колкото до червения картон (за Лиам Купър) – може да го даде. Спокойно може да му даде червен картон. Но едното е червен картон, другото е чиста дузпа“, категоричен бе Майкъла.

„Всички вярват в Александър Томаш. Той тепърва се доказва. ЦСКА не е Варна, не е Пловдив, не е Търново. ЦСКА и Левски са съвсем други клубове. Не ми харесват тези изказвания на ръководството, винаги след като загубим, че сме стигнали дъното. Паднахме от Спартак Варна – стигнахме дъното. Паднахме от Септември – стигнахме дъното. Паднахме сега от Левски – стигнахме дъното… ами хайде да излезем от това дъно! Все пак сме ЦСКА. Несериозно е при този бюджет, който имаме – 20 милиона, да има такива коментари. Освен новия изпълнителен директор, който с идването каза, че освен за шампионска титла – друго е нищо“, сподели още Георги Илиев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments