Янчев: Ножът е опрял до кокала! На Томаш му трябват само победи, за да получи нужното време

0
todor qnchev
- -

Бившият треньор на ЦСКА и Ботев Bp – Тодор Янчев – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща между ЦСКА-София и врачани. Той коментира и загубата на „армейците“ от Левски с 0:1 в събота следобед и е на мнение, че „сините“ са били по-сплотени и това им е помогнало да влязат по-добре в двубоя.

„Очаквам победа за ЦСКА в този двубой. „Червените“ нямат друг избор. Ножът е опрял до кокала и във всеки един мач оттук-нататък трябва да побеждават. Само така се излиза от това моментно състояние, което не е никак приятно. ЦСКА разполага с добър отбор, но липсват резултатите. Мисля, че играчите ще бъдат достатъчно мотивирани да вземат трите точки. Трябва да покажат нужната агресия. Самите играчи също осъзнават, че качествата, които имат, не отговарят на мястото им в класирането. Оттук-нататък ще са им нужни само успехи. Изключено е да се допуска подценяване. Един треньор го пазят резултатите. Те са в основата на неговата работа. Всичко друго няма значение. Трябва да започнат да печелят. На Александър Томаш и екипа му им трябват само победи от този момент – нататък. Само така ще получат нужното време, за да могат да надграждат и да работят спокойно“, започна той.

„Когато си загубил, грешките винаги се търсят и във футболистите, и в треньорите. Когато спечелиш, дали си го постигнал с добра игра, или не, не се гледа толкова. Важна е победата в дербито. Може би и смените, които се направиха, не успяха да се включат по възможно най-добър начин. Отделно при попадението на Левски при статичното положение играчите на ЦСКА не успяха да реагират по добър начин. Макун беше изпуснат на първа греда. Това са мачове, в които моментната форма е без абсолютно никакво значение. Класирането също няма никакво значение. Да, Левски в класирането е на много по-добра позиция. Има една еуфория сред „сините“, която е предизвикана донякъде и от филма, който излезе за Георги Аспарухов. В Левски са сплотени и това им помогна да влязат по-добре в мача. В крайна сметка никога не е било от значение това къде си в класирането. В този двубой не бива да се нуждаеш от допълнителна мотивация. Всичко се решава на терена. Това са мачове, които винаги излизаш с идеята да спечелиш. Сега футболистите трябва да се реваншират на публиката“, заяви Янчев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments