Падт остава резерва и в Брюксел

0
serdjio padt
Снимка: ludogorets.com
- -

Треньорът на Лудогорец – Игор Йовичевич – ще продължи да се доверява на Хендрик Бонман под рамката за сметка на Серджио Падт. Хърватският специалист застана начело на разградчани в края на септември и до момента има на сметката си четири двубоя, в които неизменно германският вратар започваше като титуляр. В тези двубои 30-годишният страж не допусна гол – срещу Ботев Враца (2:0), Локомотив Пловдив (1:0) и Септември София (2:0) в Първа лига, както и при нулевото равенство във втория кръг от същинската фаза на Лига Европа срещу Виктория Пилзен. Това няма да се промени и за предстоящото гостуване на Андерлехт. Двубоят в Брюксел утре ще стартира в 22:00 часа.

От началото на сезона дошлият през лятото Бонман застана под рамката в десет двубоя във всички турнири, като пази при тежкото поражение в Разград с 2:7 от Карабах. Въпреки това германецът заслужава добри думи за представянето си. Серджио Падт също бе на терена в 10 мача, като предишният треньор Георги Дерменджиев редуваше избора си за вратарския пост, но сега при Игор Йовичевич това изглежда ще се промени.

Договорът на нидерландския страж с орлите изтича след края на сезона и няма да е изненадващо, ако той напусне, макар че орлите ценят качествата и опита, които притежава. През миналата година имаше информации, че той може да се завърне в родината си, но това не се случи и продължи да носи екипа на Лудогорец.

Алтернатива на двамата е младежкият национал Дамян Христов, както и 19-годишният Умут Хабил, но от Разград със сигурност ще търсят опцията да привлекат вратар от чужбина, който да вдигне конкуренцията на Хендрик Бонман./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments