Йовичевич: Всеки мач е различен

0
igor yovichevich
- -

Треньорът на Лудогорец – Игор Йовичевич, говори на официалния си брифинг преди мача с Андерлехт в Лига Европа. Хърватският специалист заяви, че неговите играчи са готови за всякакъв сценарий в мача, а целта им е само победата.

„Атмосферата е позитивна, разбира се. Имахме малко време, основно възстановявахме играчите си. Няма как да имаш много интензивен процес, но имаш възможност за разговори с играчите, гледане на видео и мисля, че сме готови. Имаме много голямо уважение към Андерлехт, но всичко зависи от нас“, сподели той.

„Всеки мач е различен, знаем, че последните две години им е добър период. Задачата ни е да се защитаваме добре. Още в началото казах, че срещаме сериозен отбор. Те имат план за мача, но и ние наш. Това, което казахте за чистите мрежи, е доста положително. Всичко е възможно“, каза още треньорът.

„Няма значение, че последният им мач не е бил добър (б.р. – загуба от Беершот с 1:2), със сигурност ще бъде тежко. Ние трябва да сме фокусирани върху нашия план и да предизвикаме късмета си“.

“Искаме да спечелим мача. Затова сме тук, но в 90 минути всичко може да се случи, така че трябва да сме готови за всички сценарии в срещата. Просто трябва да сме конкурентни на другия отбор. Може да се наложи да страдаме“, продължи той.

Йовичевич каза и дали вижда Диниш Алмейда като новият лидер на отбора: „Неговият опит и интелект, вслушвам се. Но ние вярваме в отборната игра. Един мач може да се спечели с различни индивидуални качества“.

„Имам идея за стартовата 11-ка. Всички тренираха добре и всеки заслужава да е на терена. Важно е не само титулярните 11, а и тези от пейката, целият колектив е важен“, завърши Йовичевич.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments