Томаш прави куп промени

0
cska aleksandar tomash
Снимка: cska.bg
- -

Старши треньорът на ЦСКА-София – Александър Томаш – отново ще направи ротации в стартовите единадесет за днешния мач с Ботев Враца в търсене на оптимален състав и изход от игровата криза. Промените, които ще извърши специалистът в сравнение с двубоя с Левски са поне 4, като само една от тях е принудителна. На върха на атаката ще се появи Годуин Коялипу, който ще замени Аарон Исека. Братът на Мичи Батшуай получи травма при интервенцията на синия страж Матей Маркович, при която Драгомир Драганов и ВАР арбитърът Радослав Гидженов прецениха, че няма нарушение. На пейката ще остане и Тибо Вион, който напусна преждевременно вечното дерби и по всяка вероятност ще бъде заменен от Иван Турицов.

От първата минута за ЦСКА-София ще стартират Станислав Шопов, както и Матиас Фаетон, който ще заеме мястото на Зюмюр Бютучи. Бившият национал на Косово все още не се намира в най-доброто си кондиционно състояние.

Треньорският щаб на армейците обмисля още две ротации, като последната дума за тях ще бъде казана днес. Едната е свързана с вратарския пост, като тази сутрин ще бъде взето окончателно решение дали националът Иван Дюлгеров да не застане под рамката за сметка на Густаво Бусато, а идентична е дилемата около десния фланг на атаката, където за позиция в стартовите единадесет спорят Илиан Илиев-младши и Джейсън Локило./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments