Стойчо Стоев: Всеки един двубой на Лудогорец ще е труден до края

0
pomorie arda 105
- -

Бившият треньор на Лудогорец – Стойчо Стоев – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща с Андерлехт в Белгия. Той е на мнение, че този мач няма да бъде никак лесен и трябва на някои от футболистите им да се обърне сериозно внимание.

„Със сигурност това ще бъде тежък мач за Лудогорец. Андерлехт са добър отбор, който се развива в положителна посока. Ще е труден мач, но в крайна сметка трябва да направят всичко по-силите си, за да вземат положителен резултат в Белгия. За да се влезе в местата, които дават право да играят и през пролетта в Европа, ще са им нужни точки. Всеки един двубой на Лудогорец ще е труден до края. Имат много сериозни съперници и навсякъде трябва да се стараят да вземат точки. Това е престиж и е важно за един отбор да се представя на ниво. Концентрацията ще е ключова, но не само тя. Мотивацията е много важна. Всеки един мач е различен от друг. В редиците на Андерлехт имат сериозни футболисти, на които трябва да се обърне голямо внимание. Това ще е домакински мач за тях и е нормално да атакуват от самото начало. Срещата ще е по-трудна за Лудогорец“, заяви Стоев.

„Гледайки първите два мача на разградчани в Лига Европа, се видя, че в първата среща нещата просто не се получиха. Загубата от Славия Прага не беше приятна. Този клуб всяка година е на европейската сцена и се представя добре. Стана равностойна среща, но Лудогорец не съумя да вземе нищо. В мача срещу Виктория Пилзен се представиха по-добре. Беше важно да не загубят този двубой. Да не забравяме, че начело на отбора беше вече и нов треньор в лицето на Игор Йовичевич. Не познава още в детайли нивото на всеки един играч в редиците си. Ще му е нужно време. Все пак срещата в Пилзен бих я определил като успешна. Сега ще видим и в следващите мачове как ще се представят. Желая им успех!“, заяви Стоев.

Лудогорец е в Брюксел в перфектен момент

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments