Антон Велков: Имаме дефицит

0
960 600 anton velkov 1
- -

Старши треньорът на Локомотив София Антон Велков говори след горчивата загуба в малкото столично дерби със Славия с 2:3 в мач от 13-ия кръг в efbet Лига. Велков заяви, че в отбора има много проблеми за разрешаване, като един от тях е дефицитът на качество и призна, че съжалява, че столичните „железничари“ са показали „такова лице

„В трите мача, в които съм треньор, Локомотив София играе само по едно полувреме и това е голям проблем. Имаме дефицит в качеството и хората. Недопустимо е да загубиш мача по такъв начин. Наивният трети гол, който допуснахме, срина всичко. Съжалявам, че показваме такова лице, но това е положение“, заяви Антон Велков.

„Опитахме всичко възможно да кажем на футболистите каква е цената на този мач, явно не сме успели и с футболистите говорим на различни езици. Отборът е добре подготвен, защото изнасяме добри втори полувремена. Единствено във Варна започна оптимистично мача“, каза още той.

„Правим определени компромиси с постовете на някои играчи, но в крайна сметка в момента нямаме време и възможност за подобни ходове“, призна наставникът на Локомотив София.

„Мисля, че в тези три мача отбелязахме 4 гола, до тях имахме общо 5. Има позитиви в това отношение, но това не означава абсолютно нищо. Ако играем само по едно полувреме, няма как да си осигурим победа в нито един мач“, коментира той.

„Коварна опасност е мачът за Купата на България. Трябва да се подготвим и да го вземем този мач“, завърши Антон Велков.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments