ПАОК и Десподов заличиха два гола пасив в Европа(СНИМКА)

0
kiril despodov
Снимка: facebook.com/PAOKFOOTBALL
- -

ПАОК измъкна равенство 2:2 в домакинството си на Виктория Пилзен от третия кръг на Лига Европа. Българският национал Кирил Десподов се появи в игра за гърците в 66-ата минута и се отчете с асистенция.

Чешкият тим събра три точки на 18-ото място във временното класиране на втория по сила европейски клубен турнир. „Двуглавите орли“ пък са на 30-ата позиция с едва една точка.Виктория Пилзен бе много близо до попадение още в третата минута, като дори реализира такова чрез Принс Квабена Аду. Голът обаче не бе признат, тъй като ганайският нападател бе в положение на засада.

Половин час игра след началото на срещата чехите все пак излязоха напред в резултата. Принс центрира превъзходно към наказателното поле, където Милан Хавел овладя топката и със силен удар я прати в горния ляв ъгъл за 0:1.
В 39-ата минута Виктория Пилзен удвои аванса си. Отскочила топка попадна в краката на Матей Видра, който я пое и я изстреля към вратата за 0:2. В 70-ата минута гостите останаха с 10 души след втори жълт картон на Сампсън Дуе.

В 84-ата минута ПАОК се възползва от численото си превъзходство и върна един гол. Кирил Десподов пое топката на границата на наказателното поле и центрира към Тарик Тисудали, който отблизо вкара и даде надежда на отбора си.

Кирил Десподов и компания все пак спасиха точката в сетния миг. В третата минута от добавеното време Абдул Раман Баба от близка дистанция засече пас на Мади Камара и донесе равенството на „двуглавите орли“.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments