Берое с 4 победи на „Герена“ в последните 10 мача

0
levski beroe patrik gabriel galchev uerik de oliveira
Снимка: levski.bg
- -

Берое през последните години тотално промени политиката си след смяната на собствеността и заставането начело на собственика Ернан Банато. Заралии почти всеки полусезон променят състава си, но могат да се опрат на добра статистика при визитите си на „Герена“. В последните десет двубоя старозагорци спечелиха четири победи, равенството е едно, а успехите на сините са пет.

Любимец на „сините“ фенове се завръща в състава

Последните три двубоя на стадион „Георги Аспарухов“ неизменно се печелят от домакините, но само с гол разлика – на два пъти по 1:0 и веднъж с 2:1. Преди това обаче Берое бе също в серия от 3 поредни успеха в дома на Левски – победи с 2:1, 3:1 и 2:0. Две са на сметката на Александър Томаш, а една е за Димитър Димитров-Херо. За последен път зелено-белите си тръгнаха с трите точки от „Герена“ на 10 август 2020 година, когато Симеон Славчев си отбеляза автогол, а Октавио оформи крайния резултат още в края на първото полувреме.

През тази пролет столичани се добраха до труден домакински успех с 1:0, след като победата бе изкована в 76-ата минута с красив гол на Хасими Фадига.

През месец октомври Левски и Берое са играли 6 мача помежду си, като сините имат 3 победи, Берое е с една и 2 двубоя са завършили наравно./ „Тема спорт“

Левски не е бил толкова добре от 12 години

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments