Основен футболист на Крумовград се завръща в игра

0
lukas santana
- -

Треньорът на Крумовград – Атанас Рибарски – ще може да разчита за днешното гостуване на Хебър на един от основните си защитници – Лукас Сантана. Бразилецът страдаше от травма по време на паузата за националните отбори и това му попречи да вземе участие при визитата на Локо София (0:0). 26-годишният бранител вече тренира на пълни обороти и се очаква днес да се завърне сред титулярите за сметка на Станислав Работов.

Наскоро Сантана удължи договора си с Крумовград, като новото му споразумение е до лятото на 2027 година. В началото бразилецът имаше проблеми с изваждането на работна виза, което забави сериозно дебюта му за тима от Източните Родопи. До момента той има 18 двубоя за отбора.

Атанас Рибарски не обмисля да прави още рокади по състава си, като ще се уповава на здравата защита, която допусна само един гол в последните четири мача – при 1:1 с ЦСКА 1948. В тази серия Крумовград записа още едно равенство и победи – с 3:0 над Ботев Враца в Коматево и 2:0 срещу Локо Пловдив на „Лаута“. 39-годишният наставник обаче ще изиска от играчите си и повече агресия в предни позиции, тъй като се изправя срещу една от най-пропускливите защити. Хебър е инкасирал 18 попадения от 12 мача./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments