Сега стана ли ясно защо „червените“ привлякоха Иван Дюлгеров?

0
ivan diulgerov
Снимка: cska.bg
- -

Трансферът на Иван Дюлгеров в ЦСКА-София предизвика много коментари, най-вече защото може би най-постоянният футболист на „червените“ в последните години е именно под рамката – Густаво Бусато. Но няма как да не похвалим ръководството на ЦСКА-София за този далновиден ход – да привлече Иван Дюлгеров. Защото, първо, че Бусато започна сезона с голямо наказание, а ето, че сега се контузи и няма да играе до декември. Само си представете какво щеше да им е на феновете на ЦСКА-София, като знаят, че всеки мач на вратата застава Марин Орлинов, нищо лично към момчето…

Сезонът е дълъг, а голям отбор като „армейците“ винаги има нужда от огромна конкуренция на всеки пост. Ако Дюлгеров е по-добър, той ще пази занапред. Ако пък има някакви колебания, когато Бусато се завърне, отново бразилецът ще е титуляр.

Зад трансфера на Иван Дюлгеров прозира и нещо по-важно – че той има данните да бъде дългосрочен заместник на Бусато. Бразилецът е на 34 години, докато варненецът е само на 25 години – отлична възраст за вратар. Сега всички погледи ще бъдат насочени към Дюлгеров. И сякаш съдбата му дава страхотен шанс, в който той да си върне формата, а с това и титулярно място в националния отбор, което загуби след трансфера си в ЦСКА-София.

Христо Георгиев/ „Мач Телеграф“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments