Хебър и Крумовград се занулиха

0
hebar
- -

Хебър и Крумовград не излъчиха победител в мач от XIII кръг на Първа лига. На Спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ съперниците не стигнаха до гол, завършвайки 0:0.

В 8-ата минута Момчил Цветанов бе изведен сам срещу вратаря, но той предпочете да пусне вдясно от себе си, където бе Матеус Енрике, който без проблеми прати топката в опразнената врата. Попадението обаче бе отменено, заради засада при подаването към родния футболист.

В 25-ата минута Матеус Енрике бе изведен зад защитата на Хебър, след което преодоля излезлия да го пресрещне вратар, но ударът му бе блокиран от Калоян Пехливанов. След края на ситуацията пък бе маркирана засада.

В 33-ата минута Матеус Енрике стреля от границата на наказателното поле. Вратарят на Хебър, обаче успя да улови отиващата в долния десен ъгъл топка.

180 секунди по-късно изритана топка бе продължена с глава от Шейх Диаманка към Набил Макни. Последният се отскубна сам срещу вратаря и стреля по диагонала, но Янко Георгиев успя да избие с крак в корнер.

В 39-ата минута можеше да падне голът на сезона. Джуниет Али нанесе удар от центъра, прехвърляйки вратаря на Хебър, който се спъна и падна на тревата. Топката обаче срещна дясната греда.

В 69-ата минута удар от наказателното поле на Матеус Енрике профуча над вратата.

bez ime

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments