Основен футболист на Левски има само 2 пропуснати мача след трансфера си на „Герена“

0
levski cska karlos ohene djeims etoo
Снимка: levski.bg
- -

Карлос Охене премина от Хебър в Левски за скромна сума през януари тази година. До момента с екипа на столичани халфът има на сметката си 26 двубоя в Първа лига, в които вкара един гол – разписа се при разгромната победа с 6:1 над Локо Coфия на старта на настоящата кампания.

Левски се огледа в кошмара си

Ганаецът дойде по желание на тогавашния треньор на сините – Николай Костов и веднага се превърна в основна фигура в тима.

Любопитното е, че от пристигането си на „Герена“ 31-годишният полузащитник е пропуснал само две от 28 срещи. През втория полусезон на миналата кампания той пропусна единствено гостуването на Етър във Велико Търново, което бе спечелено от сините с 3:0. Причината бе, че е натрупал пет жълти картона, три от които с екипа на Хебър. През настоящия сезон Охене не игра единствено при успеха над Славия с 1:0 на „Овча купел“, тъй като бе измъчван от контузията в коляното си.

До момента при престоя си на стадион „Георги Аспарухов“ ганаецът е влизал само в един мач от резервната скамейка – при официалния си дебют за Левски на 17 февруари, когато сините надделяха над Пирин с 2:1 в Благоевград./ „Тема спорт“

Още един приоритет в „синята“ селекция

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments