Ексклузивно в KS: Стамен Белчев с ултиматум, може да изхвърчи до дни!

1
- -

Столът на Стамен Белчев сериозно се разклати след равенството с Левски. То бе трето поредно за ЦСКА, след тези Етър като гост и с Пирин като домакин.

По информация на KotaSport.com, почти веднага след края на двубоя със „сините“ Белчев е получил ултиматум от ръководството на „армейците“. ЦСКА трябва да спечели задължително гостуването си на Лудогорец. В противен случай специалистът ще трябва принудително да сдаде поста си.

Стамен Белчев може да бъде освободен и много по-рано. Това е възможно да се случи буквално до дни. Освен дербито с Лудогорец, „червените“ трябва да вземат и всички мачове до тогава. Това означава, че ЦСКА трябва да отстрани Ботев (Враца) за Купата на България (24 октомври), както и да вземе 3 точки от домакинството си в Първа лига на Славия (28 октомври).

Според „червените“ шефове има и утежняващи обстоятелства. Първото било нарастващото недоволство към Белчев от феновете, което ескалира след дербито с Левски. Второто пък е очевидното изтърване на съблекалнята. След края на днешния мач, доста остро срещу него се изказаха Станислав Манолев и Кирил Десподов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Васил Кост
Васил Кост
7 години по-рано

Румен Димов е новият треньор на Цесека Тире София!!!!!!!!!!! защото е Господ на футбола!