Пелето с нова брутална атака към шефовете на Левски (ВИДЕО)

0
- -

Бившият футболист и директор на „Левски“ Станислав Ангелов гостува в откровен разговор в студиото на „Спорно за спорта“.

„Левски“ можеше и да вземе мача, показа типичен за левскарите характер. Аз съм доволен от това дерби, стана интересно. Мачът беше двуостър, имаше хубаво напрежение, което държеше зрителската маса в екстаз“, коментира Ангелов последната среща между „Левски“ и ЦСКА, която завърши с равенство 2:2.

„Определено се вижда подобрение след идването на Делио Роси, дано да има кредит на доверие, да продължават да му вярват и да го оставят да работи“, сподели вижданията си за новия треньор Ангелов.

„Моето достойнство не позволява да коментирам минали работи – в случая бях много изнервен, че Люпко си тръгва. Много се спекулира и говори по темата, но моята истина е, че ние в „Левски“ трябва да се обединяваме, а не да се делим. Постоянно предлагам и моля да седнем, да направим един човешки договор, но отношението към мен е доста унизително“, заяви бившият играч на клуба от Герена.

„Много обичам „Левски“ като клуб. Това, че в момента го управляват хора, които не са много наясно с футболните казуси въпроси, не отива на клуба и е много обидно. Много неща знам, но никога не бих тръгнал в такава посока – да уронвам престижа.“, каза още Ангелов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]