Футболна половинка скандализира със садо-мазо колекция (СНИМКИ 18+)

0
- -

Съпругата на футболиста на Динамо (Москва) Павел Погребняк – Мария, скандализира всички с новата си колекция. Тя пусна бански костюми към марката си за облекла. Те са измислени и изработени заедно с дизайнерката Каролина Кулмашова.

Линията съвсем подходящо е наречена „Фетиш“. Причината е, че банските са основно от латексова материя. Тези костюми за плуване са част от ограничена колекция. Те изглеждат така, сякаш са проектирани за спалнята вместо за плажа. Банските са в розово, златно и черно. Всеки модел е уникат, така че дамата, която го купи, няма да се притеснява, че някоя друга може да има същия плажен костюм.

Колекцията е кръстена „Фетиш“

Не малко от последователите в инстаграм на Мария, която е една от най-сексапилните футболни половинки в Русия, изразиха негативното си мнение за колекцията й.

„Не искам да ви обидя, но комбинацията от розово и черно е почти садо-мазо. Единственото, което ви липсва, е камшик“, написа един от тях.

За Мария това не е първи опит в модния дизайн. Тя вече може да се похвали с колекции вечерни рокли, женски блузи и поли.

Източник: sportal.bg

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]