Преди Левски (Карлово) – Несебър (вероятен състав)

0
- -

Несебър гостува на Левски (Карлово), в мач от IX кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 16:00 ч. Преди него, „делфините“ се намират на пето място, с актив от 14 точки. Техният съперник пък е на последната позиция, без точков актив.

Морският тим показва изключително стабилни игри до момента и отлични резултати, въпреки че е новак в

[sociallocker id=5830]

професионалния футбол. Именно добрите впечатления, които оставят с играта си възпитаниците на Николай Русев, предопределят и целта срещу последния в класирането – победа. Въпреки че съперникът се намира в дъното на втория ни ешелон и все още няма точков актив, от щаба на „делфините” са категорични, че няма да има никакво подценяване. Трите точки ще изравнят тима поне временно с лидерите ЦСКА-София 2 и Етър (Велико Търново) и затова „сините” ще хвърлят всички сили в преследването на пълен успех.

За този мач наставникът на Несебър няма да може да разчита на двама от своите футболисти. С контузии са Лъчезар Ангелов и Галин Димов. Както пък вече KotaSport.com информира, взетият през лятото под наем Рангел Игнатов се завърна в Ботев (Пловдив) и на него също няма да може да се разчита. Добрата новина е, че в състава няма наказани.

„Мобилизацията при нас е на ниво. Отиваме с нагласата да се раздадем и да спечелим двубоя. Няма как да се заблудим от временното класиране. Домакините ще бъдат пределно мотивирани да стигнат до първите си точки в шампионата и съм убеден, че ще хвърлят всички сили, за да го направят. Освен това съставът им от началото на сезона бе подсилен и с някои опитни футболисти. Затова мисля, че и дума не може да става за каквото и да е подценяване. Трябва да покажем максимума от възможностите си, за да се поздравим с трите точки“, коментира за KotaSport.com наставникът на Несебър Николай Русев.

Вероятен състав на Несебър: Кръстев, Тенев, Стоянов, Молдованов, Костов, Цонков, Цачев, Пюскюлю, Яшар, Ст. Ангелов, Карадайъ

Резерви: Андонов, Али, Калев, Дамянов, Георгиев, Баев, Мирчев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]