ЦСКА с още шестима национали

0
- -

Трима футболисти на ЦСКА и трима юноши от набор 1999 година ще защитават националната фланелка на България.

Селекционерът на мъжете Петър Хубчев повика Николай Бодуров, Антон Недялков и Станислав Манолев за контролата със Саудитска Арабия. Приятелската среща ще се играе на 13 ноември в португалската столица Лисабон. Тимът ще се събере на лагер на 8 ноември на Националната футболна база Бояна.

Наставникът на България U19 Ангел Стойков ще разчита на Николай Янков, Радослав Живков и Георги Славчев за предстоящите мачове от Първия квалификационен кръг за ЕВРО 2018. Лъвчетата са в група с Исландия, Фарьорски острови и Англия, а страната ни е домакин на двубоите.

В първата среща България ще се изправи срещу Исландия на 8 ноември в 14:30 часа на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен. Фарьорските острови са вторият съперник на тима ни, а двубоят е насрочен за 14:30 часа на 11 ноември и ще се проведе на същия стадион. Последният сблъсък е с Англия на 14 ноември от 14:30 часа на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора.

Както стана ясно преди няколко дни, и селекционерът на младежкия национален отбор до 21 години Антони Здравков повика трима футболисти на ЦСКА в състава за европейските квалификации срещу Франция и Черна гора. Това са Кирил Десподов, Стойчо Атанасов и Александър Георгиев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]