Гриша Ганчев тропна по масата и нареди: Пълна мобилизация и историческа победа над Лудогорец

0
- -

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев разпореди пълна мобилизация в отбора за предстоящото възлово гостуване на Лудогорец от 15-ия кръг на Първа лига, съобщи novsport.com. Силният човек на „Армията“ е декларирал пълната си подкрепа за треньора Стамен Белчев и отбора и обявил, че очаква историческа първа победа в първенството над тима от Разград.

Очаква се на футболистите на ЦСКА да бъдат обявени допълнителни бонуси при евентуална победа на „Лудогорец Арена“ в неделя. Гриша Ганчев счита, че успехът там е абсолютно възможен, още повече, че в четвъртък „орлите“ имат важен мач в Лига Европа срещу Брага. Лудогорец освен това няма да бъде воден от наказания си треньор Димитър Димитров – Херо.

В редиците на феновете също тече пълна мобилизация, като се очаква истински „червен“ десант в Разград. Това означава, че ЦСКА ще се радва на подкрепа от трибуните по време на възловото дерби.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]