Чест, емблема и морал! Кои са по-достойните „армейци“? Лют спор между ексшеф на ЦСКА и фен на „Офанзива“ и ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

0
- -

Кой е автентичният ЦСКА – клубът на Гриша Ганчев или ЦСКА 1948?

В ожесточен спор в предаването „Спорно за спорта“ по този въпрос влязоха Лъчезар Николов, бивш член на Управителния съвет на ЦСКА и Камен Дамянов, бивш член на „Офанзива“ и основател на ЦСКА 1948.

„Всеки има право да си основава дружества, да си харесва отбори. Вие, като сте нов отбор, какво прави г-н Александър Тодоров на нашите сбирки? Това е човекът, който разписваше документите и дълговете ни се трупаха, разбира се под ръководството на Александър Томов“, заяви Николов.

„Имахме среща на „Офанзива“, на която аз казах, че това е пътят, по който ЦСКА трябва да върви след като фалира и аз съм готов да се включва в основаването на нов клуб. Според мен това е нормалното развитие на нещата. Така че, аз не идвам тук като представител на „Офанзива“, а като един от представителите и основателите на ЦСКА 1948“, изложи своята теза Камен Дамянов.

Дискусията стана още по-разгорещена, след като на пряката телефонна линия се включиха и зрители с въпроси към събеседниците.

Какво се е случвало на срещите с Гриша Ганчев и Васил Божков, доколко са законни трансферите на играчи от Литекс в ЦСКА, трябва ли „армейците“ да плащат целия наем за базите, кога аматьорите ще сложат червената емблема и за какво ЦСКА 1948 призовава Бойко Борисов – вижте всички отговори във видеото!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]