Феновете на Нефтохимик натискат Община Бургас да откупи „Лазур“: Няма да оставим нещата така!

2
- -

Привържениците на Нефтохимик започват инициатива, чиято цел е да подтикне Община Бургас да откупи стадион Лазур. Ето какво пишат от „зеления“ фенклуб:

С оглед продължаващата агония на професионалния футбол в град БУРГАС, ние от Клуба на привържениците на Нефтохимик започваме инициатива, чиято цел е да подтикне Община Бургас да реши този проблем като се откупи Стадион Лазур и той да стане общинска собственост. Считаме, че това е най-удачният начин за решаване на проблема с липсата на футболна база и стадион в рамките на града. Там където бургаските отбори ще имат свой дом и ще представят достойно града, далеч от силната хватка на частни интереси и непосилни наеми. Там където бургазлии ще се гордеят с най – великата игра в света – Футбола.

За тази цел стартираме организирана кампания за реализиране на това начинание. Направена е страница във Фейсбук озаглавена „Върнете стадион Лазур на Бургас“, където ще бъдат публикувани всички наши действия за популяризиране на този проблем. Време е вече да се спаси професионалния футбол в Бургас, който е на път да изчезне и ние сме готови да предотвратим това. Призоваваме всеки, който милее за този спорт в града да ни подкрепи и заедно да върнем Бургас на футболната карта. Нека погледнем към бъдещето и оставим това черно петно от последните години в миналото.

Ние няма да оставим нещата така! А ВИЕ?

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Коко
Коко
6 години по-рано

Че то в Камено си има и то доста хубав стадион

KD
KD
6 години по-рано

Че те футболисти не останаха, кой ще играе на този стадион. В последните дни все по-някой напуска отбора.