Нарочен за гонене от „Герена“ се развихри за класика на Левски срещу Локо (Сф) (ВИДЕО)

0
- -

Левски победи с класическото 3:0 Локомотив (Сф) в контролна среща. Двубоят се играе пред пълни трибуни на помощното игрище на „Герена“.

В 9-ата минута Кабрал подаде към непокрития Панайотов, който стреля от границата на наказателното поле, но вратарят спаси. След четвърт час иггра Илия Димитров стреля от близко, но топката се отклони от крак на защитник и излезе в ъглов. В 35-ата минута Гариел Обертан стреля мощно, но Ефремов успя да избие в корнер. В ответната Здравко Димитров затрудни Митрев с далечен изстрел, но вратарят на Левски все пак се справи.

В 70-ата минута нароченият за гонене от „Герена“ Бабатунде Адениджи откри резултата, засичайки с глава центриране в наказателното поле. В 77-ата минута Жерсон Кабрал удвои аванса на „сините“, след като с удар извън наказателното поле намери долния ляв ъгъл на вратата. В 81-ата минута Бабатунде отбеляза второто си попадение в мача, оформяйки крайното 3:0. Нигериецът направи добавка, след като вратарят на „железничарите“ отрази изстрел на Буш. Адениджи можеше да запише и хеттрик, но ударът му фаул премина до лявата сглобка.

Състав на Левски: Митрев, Цветкович, Ейлофсон, Ангелов, Найденов, Гомес, Панайотов, Кабрал, Прохазка, Обертан, Мапуку

Състав на Локомотив (София): Ефремов, Виячки, Горанов, Зюмбюлев, Семерджиев, Том, Иванов, Цветков, Станкев, З. Димитров, Ил. Димитров

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]