Спас Русев инспектира подопечните си на „Герена“, осигурява достатъчно пари за качествена селекция

0
- -

Собственикът на Левски Спас Русев се появи вчера в офисите на Левски на стадион „Георги Аспарухов“, пише „Тема спорт“. Босът престоя няколко часа в канцелариите. Той се е запознал с текущите дела на клуба.

В последните месеци босът следи изкъсо случващото се на „Герена“. Той открито призна, че благодарение на него в тима са пристигнали звездите на отбора Габриел Обертан и Жорди Гомес, както и треньорът Делио Роси. Така бизнесменът се явява нещо и като спортен директор благодарение на многобройните си контакти в чужбина. Русев ще осигури необходимите средства и за качествена зимна селекция.

Очаква се през месец януари при сините да пристигнат най-малкото трима чужденци. Клубът е най-близо до подпис с шведския десен защитник Антон Тинерхолм. 26-годишният футболист няма да поднови договора си с местния шампион Малмьо -контрактът му изтича на 31 декември. Преди дни Тинерхолм бе избран за Защитник №1 в шведското първенство. През миналата седмица играчът бе в София и води преговори с ръководството на Левски.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]