Жребият е хвърлен! Футзалът в Бургас възкръсва

0
- -

След добрите изяви на бургаските отбори на национално ниво по минифутбол и плажен футбол, започна и развитието на и футбола в зала. Националната лига по футзал, съвместно с Областният съвет на БФС-Бургас и Община Бургас, организира първенство по футзал за сезон 2017-2018 г.

В надпреварата се записаха 6 отбора – Лазур Свети Влас, Бургасбус, Реал Юнайтед, Свети Никола, Кока Кола и Мон Крис. Днес, в сградата на ОС на БФС-Бургас, бе изтеглен жребият за първенството. Ето и какво отреди той за I кръг:

Лазур Свети Влас – Бургасбус

Реал Юнайтед – Кока Кола

Свети Никола – Мон Крис

Срещите ще се проведат в спортна зала „Никола Станчев“ в комплекс „Меден рудник“. Първите три двубоя ще се изиграят на 13 декември. Началото ще бъде дадено в 19:00 ч.

Организаторите очакват срещите да бъдат изключително оспорвани, но въпреки това да преминат в духа на спортсменството. За участниците са предвидени и подаръци. Всеки отбор ще получи топка, а победителите ще ликуват с вдигната над главите си купа.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]