Крило на Ботев (Пд) проплака за мама и баба

0
- -

Твърде любопитна причина изтъкнаха от Ботев (Пловдив) за слабата форма на Дуде Н’Донгала напоследък, французинът бил измъчван напоследък от жестока носталгия по семейството си, научи „Меридиан Мач“ от източници в клуба. Именно това е причината крилото да изпада в депресия, което автоматично сваля спортната му форма. Н’Донгала признавал няколко пъти пред треньорите, че в България много му липсват майка му и баба му, които нямали възможност да му дойдат на гости в Пловдив. Той говорил често с тях, но телефонните разговори очевидно не могат да компенсират липсата им. Това е и причината треньорът Николай Киров да не разчита във всеки мач на французина. Той бе титуляр срещу Берое във вторник вечер, но преди това остана на пейката при равенството с ЦСКА-София.

Дуде Н’Донгала преди време бе футболист на Славия, но напусна „белите“ заради проблеми с дисциплината. Тогава президентът на столичния клуб Венцеслав Стефанов заяви, че крилото е отличен футболист, но не го слуша главата. Това бе и причината 22-годишният футболист да се премести в Турция, където игра 12 месеца за непретенциозните Беликеширспор и Санлиурфаспор.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]