Спряган за ЦСКА голов терминатор: Време е да направя следващата крачка

0
- -

Спряганият за ЦСКА нападател Сайфедин Чаби призна в интервю за тунизийско радио, че иска да отвори нова страница в кариерата си. 24-годишният голаджия има 15 попадения в 17 шампионатни мача за втородивизионния австрийски Рийд. Преди няколко дни медии в страната обявиха, че ЦСКА ще опита да привлече Чаби през зимата.

„Време е да направя следващата крачка в кариерата си. Постигнах много в Австрия и се надявам, че в най-скоро време ще заиграя в по-силно първенство. Целта ми е да стигна до националния отбор на Тунис. Аз съм роден в Австрия и съм играл за младежкия тим на страната, но има възможност да стана част и от селекцията на Тунис. Баща ми е роден там и искам да защитавам цветовете на тази страна. Ако премина в по-голям отбор, ще натрупам и по-големи шансове за повиквателна“, казва Чаби в интервю за тунизийско-то Radio Ifm.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]