Клубове от чужбина със сериозен интерес към халф на Славия

0
- -

Клубове от чужбина проявяват сериозен интерес към атакуващия халф на Славия Иван Минчев. Няколко тима вече са се свързали с ръководството на белите, за да официализират своя интерес, твърди „Тема спорт“. Минчев дойде на „Овча купел“ през лятото на 2016-а от ЦСКА, като веднага се утвърди в основен изпълнител. Скаутите на чуждестранните клубове са впечатлени от хубавия му удар от разстояние.

Контрактът му е до лятото на 2018-а и се очаква от Славия да му предложат нов, за да не го изпуснат без пари. Нов договор в най-скоро време ще подпише и Ивайло Димитров, към когото също има сериозен интерес от чужбина. Галин Иванов пък има договорка с ръководството на белите, че при добра оферта отвън може да си тръгне след Нова година.

Старши треньорът Златомир Загоричич вече е набелязал няколко играчи, като привличането им ще зависи от това с кои футболисти столичани ще се разделят.

Очаква се за старта на зимната подготовка на проби да дойдат двама играчи от Франция. Славия планира да започне тренировки на 10 януари.

„Трябва ни постоянство. Само така ще вървим напред. Доволен съм от победата над Черно море. Играхме и хубаво“, каза президентът на Славия Венцеслав Стефанов след успеха над варненци.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]