Тити продължи гаврата с Георги Атанасов (ВИДЕО)

0
- -

Баскетболният треньор Константин Папазов бе специален гост в предаването на livesport.bg „На Ринга“ с водещ Крум Савов. Той направи любопитни разкрития за финансирането на Левски. Папазов не пропусна да си направи закачка с журналиста Георги Атанасов, на който му каза, „Честита баня“. „Той е ерудиран човек. Толкова да не може да виждаш нещата, не мога да си го обясня. Да е жив и здрав човекът, защото е много интелигентен и знае доста неща.

Баскетболният клуб Левски никога по никакъв повод не е теглил кредити. Има фалирала компания на Цветан Василен, не във формата на баскетболен клуб.

Левски на Тити Папазов не е направен, за да крием нещо. Регистриран е, защото Юлия Боянова, която държи БК Левски, който е носител на лиценза, отказа да подаде заявка за участие в шампионата. Тя каза, аз не мога да го гарантирам. Георги Глушков ми обяви, че имаме 24 часа да регистрираме нов клуб. Федерацията направи компромис, защото в съда има някакъв срок и се изчаква“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]