Гриша Ганчев дава 3 милиона на Стамен Белчев

0
- -

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев ще осигури много солидна сума за зимна селекция. Той ще предостави на спортно-техническия щаб 3 милиона лева, научи KotaSport.com. Парите обаче ще бъдат инвестирани само в качествени футболисти, като няма да се търсят играчи на кило. Целта е да бъдат привлечени двама или трима нови футболисти на определени постове, с което отборът да вдигне още повече нивото си.

След силния есенен финал Ганчев е амбициран да пресече хегемонията на Лудогорец и още тази година ЦСКА да е шампион. През лятото пък целта ще е атака на Шампиоската лига, ако разбира се клубът бъде допуснат до европейските клубни турнири.

Както вече KotaSport.com информира, Ганчев е бил на седмото небе от щастие след елиминирането на „орлите“ от Купата на България. Веднага след срещата той е казал, че премиите за успеха ще бъдат завишени.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]