Левски си хареса португалски защитник

0
- -

Португалски защитник е попаднал в плановете за селекция на Левски, научи KotaSport.com. За момента от „Герена“ са засекретили всички други подробности около набелязания играч. Ясно е само, че става въпрос за краен бранител, какъвто Делио Роси настоява да бъде привлечен. Също така категорично това не е носилият вече синята фланелка Нуно Пинто, каквито информации се появиха.

В Тайланд направиха филм за юноша на Левски (ВИДЕО)

Именно италианецът ще има последната дума за евентуалното му привличане. Очаква се той да каже дали одобрява сънародника на Кристиано Роналдо, след като се завърне в България.

След като забърка трансферната каша, Мапуку каза кое е най-голямото удоволствие

Припомняме, че до момента селекцията на Левски се бави чувствително. Единственият привлечен играч е Аймен Белаид, като за защитника това ще бъде втори престой на „Герена“.

И в Китай поискаха Черната сила

Делио Роси държи да бъдат привлечени още бек с ляв крак, опорен халф и разиграващ полузащитник. Най-настоятелно пък се търси нападател. На върха на атаката италианецът разполага само с румънеца Серджиу Буш, след като Жуниор Мапуку бе преквалифициран като крило. Ако такъв не бъде привлечен, то шанс за изява ще започне да получава големият талант от „синята“ школа Станислав Иванов.

Само в KS: Левски набеляза бразилски нападател

В последно време за трансфер в Левски усилено се спряга голмайсторът на Сегунда дивисион Хайме Мата. Той има 16 попадения в 19 мача през този сезон за Валядолид. Преди това 29-годишният голаджия има 2 г. с екипа на „Жирона“.

Лъчо Танев движи трансфер на Левски

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]