Нефтохимик с няколко контроли след мача със Сливнишки герой

0
- -

Нефтохимик 2010 (Бургас) излиза на 8 януари срещу Сливнишки герой (Сливница) в мач от трети кръг от турнира за Купата на България. Веднага след това шампионите са предвидили няколко контролни срещи.

„Важно е първо да прескочим Сливнишки герой и след това да видим какъв ще бъде жребият на 9 януари. Говорили сме за контроли, но след жребия ще разберем кой ще е най-подходящият съперник. Проведохме разговори с Монтана. Ще играем срещу тях, ако не се паднем на 1/4-финалите един срещу друг. Евентуални съперници могат да ни бъдат Пирин (Разлог) и Добруджа 07 (Добрич). Не сме играли официален мач от 23 декември и е добре да изиграем поне една контрола преди купата.“, заяви пред „BGvolleyball“ спортният директор и либеро на Нефтохимик 2010 Теодор Салпаров.

„Не трябва да подценяваме нито един отбор, защото ни станаха много обеци на ухото през първия полусезон. Сами си усложнявахме живота. Готвим се сериозно за мача със Сливнишки герой, който ще е като обиграване за нас. Имаме и нов състезател в лицето на Жани Желязков. Всички са здрави, нямаме проблеми с контузии.“, завърши Салпаров.