Малко чудо за Еспаньол (ВИДЕО)

0
- -

Еспаньол сътвори малко чудо в 1/8-финалите в турнира за Купата на Краля. Въпреки че преди седмица загуби у дома с 1:2 от Леванте, днес каталунците победиха като гости с 2:0 и с общ резултат 3:2 продължиха към 1/4-финалната фаза.

Гостите поведоха още в 14-ата минута, след точен удар на Лео Баптистао. В герой за своя отбор се превърна Жерард Морено, който в 34-ата минута вкара второ попадение, с което класира тима си напред.

Севиля пък продължи без проблеми към 1/4-финалите в турнира за Купата на краля. Воденият от Винченцо Монтела тим победи у дома Кадис с 2:1 и с общ резултат 4:1 елиминира съперника си.

Още в първите секунди на мача домакините на два пъти можеше да се разпишат, но направиха сериозни пропуски. В 17-ата минута пък Кадис по чудо не поведе, след като далечен изстрел разтресе напречната греда. След още няколко пропуска, Севиля поведе в 31-ата минута. Удар на Корея бе избит от вратаря, но при добавката Бен Йедер бе безпогрешен за 1:0. В 54-ата минута Севиля удвои аванса си. След центриране от корнер, Корея засече с глава, насочвайки топката към далечната греда за 2:0. В 86-ата минтуа Кадис стигна до почетно попадение, при това изключително красиво. Алваро видя излезлия неразчетено вратар на домакините и много красиво го прехвърли от ъгъла на наказателното поле. Секунди по-късно Алваро можеше и да изравни, след като преодоля стража, но от малък ъгъл прати топката от външната страна на мрежата. / Novsport.com

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]