ЦСКА дава над 2 милиона за голмайстор, спряган за Левски

1
- -

ЦСКА-София прави опити да привлече голмайстора на Сегунда дивисион Хайме Мата, който играе за Валядолид, съобщават медиите в Испания. От „Армията“ предлагат 1,2 милиона евро (2,4 милиона лева) за 29-годишния нападател, докато от Валядолид искат 2 милиона. Мата е лидер при голаджиите с 19 попадения и това е най-успешният сезон в кариерата му.

Левски вади близо 1 милион за новата си голова машина

Роденият в Мадрид футболист има 45 попадения във второто ниво на испанския футбол, като е играл също така и за Хирона. Преди това е ритал за Леида и втория тим на Райо Валекано в по-долните дивизии.

Интересно е, че съвсем наскоро се появиха информации в България, според които интерес към Хайме Мата проявяват от Левски. Цената му обаче не бе по силите на „сините“.

Цакат Левски за испански голаджия, мисията изглежда невъзможна

Преди два дни „Меридиан Мач“ съобщи и друга новина на испанските медии, свързана с оста ЦСКА-София – Валядолид. Според нея от кралския клуб се интересуват сериозно от звездата на „червените“ Фернандо Каранга.

Манолев: Дано играем в Европа, че иначе ще стане неловко

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan
Ivan
6 години по-рано

Като ти опрости държавата 30милиона защо да не похарчиш един два милиона?!